Najnovšie recenzie zo sekcie Vane
Skúsenosti s obchodom DOMOSS je jedna veľká katastrofa. Tovar pošlú ako sa im hodí aj keď do poznámky napíšete kedy by bolo vhodne ho prevziať. Majú tam kolónku poznámky ale to len asi na parádu a po doručení a rozbalení sa zisti že tovar je poškodený a samozrejme reklamáciu neuznajú a ak chcete tovar vrátiť tak si ho pekne musíte naložiť do svojho auta a osobne odviesť do centrálneho skladu lebo oni od kuriéra tovar nepreberajú.
- Tovar bol pouzity a chybali nohy na vanu
Super sme spokojný všetko ok
S nákupom vane som po viac ako pol roku velmi spokojná.Vaňa prišla kvalitne zabalená,bez poškodení.Materiál je kvalitný ,stále rovnako lesklý,výborne sa udržuje.Nenašla som žiadny rozdiel medzi vaňou iného výrobcu.
Zatial môžem len odporúčiť
Produkt splnil moje očakávania
- dizajn
- Vrchný okraj nie je vyspádovaný. Voda zostáva na povrchu a treba to stále utrieť.
- Dodávaný sifón je nekvalitný.
- Vaňa s dodávanými nôžkami je nestabilná. Je potrebne dokúpiť stabilnejší systém, alebo obmurovať.
- Velkost
- Materiál
- Labilné
Žiaľ už pri inštalovaní nožičiek sme sa obávali funkčnosti
Kryty sme vôbec nepoužili na boky, nakoľko je to naozaj na fotkách štýlové, v skutočnosti je to plastový lacný kryt.
Po osadení vane a následnom skúšaní je cítiť pretlačené miesta v mieste, kde sú nožičky.
Vaňa nieje až taká odolná, veľmi ľahko sa oškrela na troch miestach.
Sifón detská hračka, hneď sa pokazilo kolečko, dokupovali sme nový
Dopravcovia super chalani aj prístup, žiaľ produkt neodporúčam.
ešte som to nemontoval
Cena najlepšia v konkurencii
Zatiaľ som vaňu nevyskúšal, ešte nieje namontovana,je to akrylat,snáď vydrží pár rokov.je to výmena za liatinovou vaňu do bytového jadra.Hodnotit budem až pri dlhšom používaní .
- Objem
- vaňa je super presne ako na obrázku
- Ziadne
Dobrá kvalita povrchu.
- Vzhľad
- Váha
- Nedostatočné uchytenie o stenu, plastové úchytky nefixujú vaňu v horizontálnej polohe (vaňa sa pri záťaži zadnej strany môže prevrátiť)
- Krátky rozteč nožičiek (nutná dodatočná výstuž zadnej časti)
- Žiadny návod k úchytkám bočných panelov
- Nepresne tvarovaná časť pre úchyt tesnenia syfónu, vzniká medzera medzi tesnením a vaňou aj pri maximálnom dotiahnutí
Menej kvalitná vaňa za dobrú cenu, odporúčam len na nenáročné používanie. Pri montáži sklenenných zástien radčej siahnuť po kvalitnejšej, prípadne je nutné vaňu dodatočne vystuziť.
SAT Fusion 150 x 70 cm SATVR150AN
Pridané: 25. marca 2025
(naposledy upravené 25. marca 2025)
Zakúpený v SIKO KÚPEĽNE a.s.
- Je ľahka
Ideal Standard i.Life - 170 x 75 cm T476001
Alexander Bober
Pridané: 15. marca 2025
(naposledy upravené 15. marca 2025)
Zakúpený v SIKO KÚPEĽNE a.s.
Spokojnosť na 1
Zobrazujem 41 - 60 zo 356 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...18 Ďalšie »