Najnovšie recenzie zo sekcie Vane
- krásna práca
- neviem na čo sú zadné uši na vani
- pekna vana
- spodok sa zahreje rychlo od vody
- kvalita
- bocne steny su studene - problem sa opriet
S vanou som spokojny. Treba napustit viac, aby nechladila zadna stena a dalo sa lahnut do nej. So spodkom nie je problem, od teplej vody sa zahreje okamzite.
- na baleni nie je nikde napisane, ze je to naozaj od ravaku
Nozicky ku vani. Tie si musi kupit kazdy kto chce vanu. Je to doplnok, ktory by mal byt sucastou vane
- Velmi priestranna vana
- pohodlna na lezanie
- siroke dno v ktorom sa velmi dobre stoji
- pomerne hrube steny
- dozivotna zaruka
- Ziadne prislusenstvo v cene
jedina nevyhoda tejto vane je asi jej cena. Inak som velmi spokojny s vyberom. Je to velmi dobre tvarovana vana, pohodlna a siroka. Este predsa len jedna nevyhoda: Nie je dodavana so ziadnym prislusenstvom. Vsetko treba dokupit (sifon, nozicky, silikon, listu).
- Vyzerá byť kvalitné urobený výrobok
- vana je paradna
- oplati sa ju kupit v nemecku alebo rakusku kde je aj o 500e lacnejsia
- nedostatocne zabaleny produkt
- vyrobca zamietol reklamaciu na zaklade fotografie
V obchode svet-kupelne sme si zakupili vanu, ktora prisla nedostatocne zabalena, a pravdepodobne pri preprave bolo nou buchnute, nebolo vidiet ziadnu prasklinu. Ta sa prejavila az po prvych pouzitiach a zatazi vani, ked sa posunuli hrany praskliny. Obchod sme kontaktovali cez online reklamaciu a za dva dni nam prislo zamietnutie reklamacie na zaklade fotografii. Odporucali nam vyburat vanu a poslat, aby boli chraneni, ze sa svojej povinnosti nevzdavaju.
- rychle dodanie
- Kúpili sme vanu luiza lagúna ale nemala príslušenstvo ani nôžky, ani madla apodglavnuk hlavne ze na obrázku je to spolu znázornené a žiadne ďalšie ponuky ze upozorniť ze nôžky na vaňu si do kúpte alebo niečo podobné
kvalita
Poškodené prišlo
- Chýba sifón
Pri produkte chýba informácia o tom, že si treba dokúpiť aj sifón.
Vaňa je zospodu drsná na niektorých miestach.
- Kvalita za rozumnu cenu
- Pevnejsia ako akrylova
- Krasna biela farba
- Pasuje na nu aj lacnejsi sifon alcaplast tak som nemusel objednat priamo od kaldewei
- Nohy treba dokupit zvlast, cca 40€
- Studena oproti akrylovej
Rozhodol som sa pre ocelovu smaltovanu vanu kvoli dlhsej zivotnosti a odolnosti tak uvidim kolko vydrzi byt taka pekna ako ked je nova.
Pekný dyzajn
Vana je krásna. Veľká. Vyberala som takú aby sa v nej dalo pohodlne ležať. Cena bola tiež veľmi dobrá.
Vaňa je z veľmi kvalitného materiálu, ktorý je o niečo hrubší ako lacnejšie výrobky. Svojim spracovaním a dizajnom skvele plní svoj účel.
ok
- pohodlna
- ziadna
Klient si ho vybral z 3 ponúknutých. Spokojnosť na všetkých stranách
Zobrazujem 41 - 60 zo 287 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...15 Ďalšie »